Beoordelingen van Bambino's Amersfoort

Recente recensies van Bambino's Amersfoort

5 sterren na 14 reviews

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig deze service zo dicht bij huis nu we er niet uit mogen. We weten het nu en zullen er ook vaker gebruik van gaan maken. Dank jullie wel, jullie zijn KANJERS.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker alleen ik kreeg in plaats van een Turkse pizza met vlees & een gewone Turkse pizza, twee Turkse pizza’s zonder vlees .. dat was wel even verdrietig :p maar verder altijd lekker eten hier!!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk bediend, heerlijke Kapsalon shoarma!!!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Wij hebben de hot filet burger besteld met friet en dit was de eerste keer bestellen bij jullie. Gasten die we werken zijn enorm vriendelijk en wij zullen zeker vaker bestellen.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top.... Echt super Shoarma...

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service en ook bezorging mogelijk. Enig puntje van verbetering is dat als iets niet meer op voorraad/uitverkocht is, dit dan op de sites (bambino en thuisbezorgd) te vermelden. En misschien een leesmap plaatsen in de zaak voor tijdens het wachten op bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was top.... Super kwaliteit.... En precies op tijd klaar... Aanrader

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en schoon

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top eten.. Top zaak..

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was top... Mooie winkel.. Net personeel. En super eten.. Alles bij elkaar top top top

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede friet. Vriendelijk personeel.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten en service is top!