Beoordelingen van Bambino's Amersfoort

Recente recensies van Bambino's Amersfoort

5 sterren na 22 reviews

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had 2x kipdöner kapsalon besteld en aangegeven op site van bambino's of het kon worden bezorgd. Ze hadden het volgens mij erg druk want na ruim 40 min wachten heb ik bambino's gebeld om te vragen of ze het ook konden bezorgen. Pas toen kreeg ik te horen dat de kipdöner maar voor 1 persoon beschikbaar was en of er op de andere iets anders gedaan kon worden. Ik heb 1 met kipfilet genomen. kon mij niet vertellen hoe lang het nog ging duren. Daarna was het binnen ruim 20min bezorgd. Service is verder goed, eten was lekker "met een mediterraans tintje" Alleen zijn ingrediënten vaak op als ik bestel. Misschien beter meer in huis te hebben zodat je geen nee hoeft te verkopen. Er was een alternatief en dat was prima maar toch. En als het druk is graag ook even een seintje dat de consument weet dat het langer gaat duren, zou fijn zijn :-) Verder altijd goede service vriendelijke personeel

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg smakelijk en smaakt vers. Normaal had ik 5 sterren gegeven, alleen was onze bestelling gisteren niet compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees is echt geweldig. Het döner vlees is heerlijk mals en de hamburgers worden zelf gedraait. Echt super kwaliteit. Sinds we hier een keer hebben gehaald, zijn wij fan.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed etablissement!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons zijn jullie HELDEN. Wij zitten nóg steeds in quarantaine en dan bellen wij ons piepkleine bestellinkje door, 4 bamihappen, en die worden bezorg. Jullie zijn echt KANJERS.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig deze service zo dicht bij huis nu we er niet uit mogen. We weten het nu en zullen er ook vaker gebruik van gaan maken. Dank jullie wel, jullie zijn KANJERS.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker alleen ik kreeg in plaats van een Turkse pizza met vlees & een gewone Turkse pizza, twee Turkse pizza’s zonder vlees .. dat was wel even verdrietig :p maar verder altijd lekker eten hier!!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk bediend, heerlijke Kapsalon shoarma!!!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Wij hebben de hot filet burger besteld met friet en dit was de eerste keer bestellen bij jullie. Gasten die we werken zijn enorm vriendelijk en wij zullen zeker vaker bestellen.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top.... Echt super Shoarma...

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service en ook bezorging mogelijk. Enig puntje van verbetering is dat als iets niet meer op voorraad/uitverkocht is, dit dan op de sites (bambino en thuisbezorgd) te vermelden. En misschien een leesmap plaatsen in de zaak voor tijdens het wachten op bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was top.... Super kwaliteit.... En precies op tijd klaar... Aanrader

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en schoon

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top eten.. Top zaak..

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was top... Mooie winkel.. Net personeel. En super eten.. Alles bij elkaar top top top

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede friet. Vriendelijk personeel.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten en service is top!